Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на ГТВ от форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Идеята е чудесна, аз с удоволствие ще участвам.
    Лошото е, че юни и юли няма да имам тази възможност, поради ангажименти и финансови съображения.
    От август нататък, с радост бих отишъл и до Черноморието, така или иначе, друга възможност да видя морето, макар и за 1-2 дни, няма да имам тази година.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Сичко ще обмислим пловдивската група ! Ще обмислим супер място за сбирка с красавиците
      ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

• Пловдив звучи добре. Морето също звучи много добре. Аз мога да разпитам за някакви ексклузивни услпвия в комплекс Калиакрия до Каварна. Поне за басейните и едно барбекю да заформим, но там е зверски лукс, а е и леко далечко. Погледнете и кажете да питам ли.
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Нека Алфредо поднови и промени анкетата и да се взема по бързо решението ,че не ми се иска да пропусна срещата
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic
          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• И аз съм навит за Пловдив. Не че морето е зле

Comment

• Първоначално публикувано от The Dark Knight Покажи съобщение
              И аз съм навит за Пловдив. Не че морето е зле
              Аз съм навит за Плевен или за Велико Търново,най-добре в Плевен обаче!

---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:15 ----------

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
              Аз пък съм на мнение, че един мъж винаги, колкото и да е егоист или невъзпитан или там, каквото е все е повече джентълмен от една жена...жените са бутални понякога в повече... /тук да не ми се сърди никой, просто констатация и лично мнение/...
              да,много си права,ама изказването ти е малко като самоубийствените атентите-героично и никой не го разбира то според мен жената не е човек,то и в Библията го пише,ама хайде сега.Жената си е жена,човек не е,говори,опитва се да мисли,животно не е,нещо извън земно ще да е имайки предвид през кви изпитания е способно да премине тва същество в името на собствения кеф или убеждение си

Не знам какво искам,но го искам веднага,когато го получа не е точно същото,идва твърде късно и не го искам вече.

Лирическото отклонение,за срещата съм си дал мнението,просто съм мн ангажиран и най-удобно ми е в Плевен,евентуално и във Велико Търново.На море ще си ходя отделно,до София не ми се ходи като доскоро постоянно пътувах до там,в Пловдив също не ми се ходи,тва е моето мнение Ако не се получи така,здраве да е,ще минете и без мен и да пратите снимки

Comment

• Където и да решите, стига да съм свободен, ще намина.

И да не забравим да почерпим (минимум) Сашо (Lisan), че миналата година........ абе много трябва да го черпим!
                Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                  Където и да решите, стига да съм свободен, ще намина.

И да не забравим да почерпим (минимум) Сашо (Lisan), че миналата година........ абе много трябва да го черпим!
                  Еми черпи го де кво ни занимаваш ние на среща ше ходиме не на сватба на Лисан
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Еми черпи го де кво ни занимаваш ние на среща ше ходиме не на сватба на Лисан
                    Понеже в момента бачкам и може би не мога да усетя дали се базикаш (дано) или пък не.. намека ми беше поради многото желание миналата година и обещания и последващо неидване. Не обвинявам никого, всеки си има личен живот и ангажименти, но подведохме Сашо, който пое цялото мероприятие вкъщи и изцяло финансово. Нищо повече.

а аз по свадби не ходя :P
                    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Понеже в момента бачкам и може би не мога да усетя дали се базикаш (дано) или пък не.. намека ми беше поради многото желание миналата година и обещания и последващо неидване. Не обвинявам никого, всеки си има личен живот и ангажименти, но подведохме Сашо, който пое цялото мероприятие вкъщи и изцяло финансово. Нищо повече.

Коректност+съвест,ама не всички хора я имат!Аз съм на мнението,че когато даден ангажимент се поеме,трябва да се изпълни,а не да кажеш "О да,добре" и да се покриеш.Тъпо е,че като се прецакват точните хора,техните места винаги се заемат в поне двоен размер от тарикати на дребно...Подкрепям те Пропър!И аз съм останал с добро впечатление от Сашо макар,че не го познавам лично,преди да си взема ГТВ-то ми беше дал едно от малкото качествените мнения.Заслужава почерпка,както и други пичове от форума на които съм обещал по бира
                      Last edited by MaxPayne; d.m.y г., 19:26.

Comment

Ами вземи си смени работата очевадно е че те бъзикам
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Тъй като аз не мога да променя анкетата, също и модераторите не могат поради ред причини, съставям нова тема с нова анкета тук :

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=49158
                          Last edited by Alfredo; d.m.y г., 08:24.
                          sigpic
                          GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                          Lulin Group Ltd.

Comment

Working...
                          X